STOP violenței domestice, START IUBIRII și RESPECTULUI – Conferința Finală

Congregaţia „Surorilor Providenţei” a organizat în data de 31 martie 2016 în comunitatea Cireșoaia, conferința de închidere a proiectului „STOP violenței domestice – START IUBIRII și RESPECTULUI”. Proiectul a fost finanţat cu 15495,76 euro contribuţia granturilor SEE 2009 – 2014 şi 1768 euro contribuţia beneficiarului.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prin acest proiect, asociația și-a propus să diminueze efectele fenomenului violenţei domestice în comunitate Cireșoaia și să ofere un model de bune practicii celor ce doresc să se implice în stoparea acestui flagel.

În cadrul conferinței au fost prezentate rezultatele proiectului, rezultat de care mica echipă este foarte mândră, fiind peste așteptările inițiale.

Invitați prezenți au recunoscut importanța unui astfel de proiect în comunitatea Cireșoaia dar și necesitatea în tot mai multe comunități. Cei prezenți au avut numai cuvinte de laudă pentru rezultatele proiectului dorind continuarea activităților.

Pe această cale dorim să mulțumim finanțatorilor, echipei de monitorizare FDSC, partenerilor media KitTv, tuturor colaboratorilor și voluntarilor dar mai ales beneficiarilor și comunității care au primit cu deschidere și interes acest proiect.

Sr. Elisabeta Butnaru, Coordonator proiect

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA