Să ne bucurăm căci a venit Crăciunul

Acest optimism a fost îmbrăţişat şi de către copiii Centrului nostru, care în ultima perioadă s-au străduit în a duce mai departe frumoasa tradiţie a serbării de Crăciun, împodobită fiind de minunatele colinde şi de tradiţionala scenetă de Crăciun ce ilustrează naşterea Mântuitorului.

Sceneta intitulată ,,Copilul fără papucei”, a scos în evidenţă viaţa săracă a multor familii din ziua de astăzi, însă în ciuda acestei sărăcii ni s-a arătat faptul că nu lucrurile materiale, cadourile şi mâncărurile alese sunt cele care ne fac Crăciunul mai frumos, ci însăşi familia, prietenii, şi toţi cei dragi pe care îi avem alături.

Aflându-ne în acest climat al sărbătorilor, copiii au redat şi momentul naşterii lui Isus la Betleem, care însuşi Regele Slavei s-a născut într-un grajd mic şi sărac, fiind înconjurat de cei care doreau să-l aclame şi să-i aducă laude.

Cum prezenţa părinţilor, a cadrelor didactice sau a prietenilor nu a mai fost posibilă la serbare, toate momentele frumoase pregătite de către copii au fost filmate şi transmise celor dragi, copiii având astfel mulţumirea că munca lor a fost apreciată şi cunoscută de cei apropiaţi lor.

Fiind un an greu chiar şi pentru el, Moş Crăciun a dorit ca anul acesta să poată lăsa darurile pentru copii sub brad, motiv pentru care copiii s-au adunat în jurul bradului intonând colinde şi cântece minunate de Crăciun.

O-dată cu marea bucurie a copiilor la vederea darurilor primite, vă transmitem şi noi întreaga echipă a Centrului de zi un Crăciun cât mai minunat şi senin alături de cei dragi.

Spiritul sărbătorilor sfinte de Crăciun să vă umple inima şi casele de lumina, căldura şi bunătatea pruncului Isus.
Tuturor vă dorim un An Nou mai bun şi mai prosper.

Crăciun Binecuvântat!
Echipa Centrului de zi, Alois Scrosoppi Iaşi