Spectacol de Crăciun la Centrul „Sf. Luigi Scrosoppi”din Cireșoaia

Marți, 20 decembrie, Copiii de la  Centrul pentru Servicii Sociale „Sf. Luigi Scrosoppi” a susținut un mic spectacol de Crăciun.

În prezența părinților și a invitaților, copiii au vrut să transmită prin mica lor prezentare importanța comunicării și a ascultării în familie. A mai fost scos în evidență valoarea ce o are faptul de a povesti copiilor cele întâmplate mulți ani în urmă, când Fiul lui Dumnezeu a coborât între oameni pentru a le arăta marea Sa iubire.

Așa s-au exprimat copiii ” tare aș vrea să mai aud despre nașterea lui Isus. Astăzi pot găsi totul pe internet. Însă, nu este același lucru. Cred că era mai frumos odată când părinții povesteau copiilor cele întâmplate….  Dar, cred că voi, cei mari sunteți obosiți ca să vă mai lăsați timp ca să ne povestiți….

După această introducere a urmat sceneta cu Nașterea lui Isus, așa au fost ei cei care ne-au povestit cele întâmplate mulți ani în urmă.

Pentru sărbătoarea Crăciunului copiii nu i-au mai scris lui Moș Crăciun scrisoarea, ci i-au scris-o lui Isus pentru că, au spus ei “Isus este darul cel mai de preț pe care Dumnezeu

 n-i la dăruit, numai El singur știe ceea ce avem nevoie,”.

În scrisoarea scrisă Pruncului Isus nu au cerut cadouri, au cerut sănătate, pace în familii, armonie,… însă, mare le-a fost mirarea că a venit și Moșul și le-a adus cadouri. După primirea cadourilor toți cu zîmbetul pe buze s-au îndreptat spre casă pentru a povesti și acasă cele întâmplate.

 

Un An Binecuvântat vă urează Surorile Providenței  Cireșoaia, echipa de la centru și toți copiii!!!

1 thought on “Spectacol de Crăciun la Centrul „Sf. Luigi Scrosoppi”din Cireșoaia

Comments are closed.