Serbare la centrul de zi „Sf. Luigi Scrosoppi”

Cu ajutorul Domnului, am încheiat activitatea pe care o desfăşurăm în mod organizat pentru beneficiarii centrului. Am dorit să marcăm acest final printr-un scurt moment artistic pregătit cu mare drag de copii pentru toţi educatorii, voluntarii, părinţii şi învăţătorii din şcoala Cireşoaia, astăzi, 07 iunie 2016.

Într-un mod simplu şi spontan, atât beneficiarii cât şi surorile au dorit să mulţumească în primul rând lui Dumnezeu pentru sprijinul, ocrotirea şi Providenţa cu care ne-a însoţit în acest an. Apoi şi tuturor colaboratorilor noştri care într-un fel sau altul au fost alături de noi şi ne-au susţinut. Beneficiarii au ţinut să le mulţumească aşa cum ştiu ei mai bine. Cuvinte simple dar pline de iubire şi sinceritate au fost adresate acelor persoane care au fost şi vor rămâne întipărite în inima copiilor pentru toată viaţa:

Dragă d.na Valentina, aţi fost pentru noi mai mult decât o educatoare: aţi fost ca o mamă. Chiar dacă aţi muncit şi zile şi nopţi, v-aţi dat timp pentru noi cu multă dragoste şi iubire. Ne-aţi învăţat că trebuie să învăţăm pentru a reuşi în viaţă. Chiar dacă vom întâlni obstacole, ne-aţi spus că trebuie să le înfruntăm şi să nu ne lăsăm bătuţi. Vă iubim pentru tot ce aţi făcut pentru noi.

Dragă d.na Elisabeta, de când am păşit prima data pragul clasei I, d.voastră ne-aţi îmbrăţişat şi ne-aţi urat mult succes. Au trecut un an, doi, trei, patru, unii dintrte noi se vor mai bucura de prezenţa d.voastră la centru iar alţii vor părăsi locul acesta minunat cu mândrie dar şi cu bucurie pentru că alţi copii vor avea parte de lucruri frumoase, de sprijinul şi iubirea d.voastră. Vă mulţumim pentru tot ce aţi făcut pentru noi. Vă iubim!

Dragă d.na Georgiana, vă mulţumim pentru că aţi fost cu noi, ne-aţi învăţat lucruri deosebite, ne-aţi ajutat la teme. Nu ne-aţi lăsat singuri mai ales la problemele de matematică. Vă mulţumim că ne-aţi iubit ca pe proprii d.voastră copii şi ne dorim ca mulţi alţi copii să aibă norocul să petreacă clipe frumoase cu d.voastră. Vă iubim!

 

Dragă d.na Anca, vă mulţumim pentru deosebitele mâncăruri pe care ni le-aţi preparat zi de zi. Am simţit în ele ingredientele cele mai alese: dragoste, pasiune, iubire faţă de copiii acestui centru. Vă mulţumim pentru că ne-aţi aşteptat în fiecare zi cu masa gata. Putrem numi bucătăria centrului: „Restaurant de 100 de stele d.na Anca”. Vă urăm multă, multă sănătate, putere de muncă pentru că clienţii d.voastră nu vor lipsi niciodată.

 

Dragă părinte, vă mulţumim pentru că am avut această unică ocazie să învăţăm să cântăm la chitară. Vă mulţumim pentru că aţi avut răbdare cu noi şi ne-aţi dus la Biserică cu maşina. Vă promitem că vom exersa şi când vom deveni mai mari, vă vom cânta de la poartă până la uşa d.voastră un cântecel: E noapte în Madagasgar!

Dragă d.na Ioana, vă mulţumim pentru că în toţi aceşti ani ne-aţi ajutat cu proiectele d.voastră, mai ales cu proiectul „Start Iubirii şi Respectului”. Acest proiect ne-a ajutat să ne dezvoltăm creativitatea şi să ne iubim unii pe alţii. Aţi făcut din noi mici actori şi nu se ştie, într-un viitor, vom deveni actori faimoşi. Vă urăm multă sănătate şi să ajutaţi copiii în continuare pentru a ajunge toţi oameni iubitori şi respectuoşi cum ne-aţi învăţat d.voastră. Vă îmbrăţişăm cu drag, copiii de la centru!

Dragă d.na Daniela, dragii noştri învăţători, vă mulţumim pentru sprijinul acordat la centru, pentru că aţi dat din timpul vostru preţios pentru ca noi să învăţăm şi să fim mai buni. Tuturor vă dorim pace şi iubire sufletească. Domnul să vă răsplătească pentru iubirea şi răbdarea ce o aveţi faţă de noi.