Serbare de Crăciun

O bucurie cum numai o dată pe an o putem simţi, o bucurie a Crăciunului! Această minunată sărbătoare ce ne adună pe toţi de la mic la mare, o sărbătoare ce ne ajută să ne deschidem mai mult inimile spre cei nevoiaşi şi umili, o sărbătoare ce ne umple inimile de dragoste şi fericire, bunătate şi înţelegere.

Alături de copiii Centrului de zi Alois Scrosoppi din Iaşi, susţinuţi fiind şi de către colaboratori, am reuşit a da glas scenetei tradiţionale prezentând naşterea Domnului nostru Isus Cristos, Cel care a venit în lume pentru mântuirea întregii omeniri. Prin retrăirea personajelor de demult copii s-au arătat foarte entuziasmaţi de ceea ce trebuiau să transmită publicului, dar ceea ce a contat cel mai mult este faptul că ei au înţeles mult mai profund acest mesaj, au înţeles că această sărbătoare a Crăciunului nu se rezumă doar la cadouri, ci adevărata esenţă a sărbătorii este aceea a  naşterii lui Isus Cristos.

Şi cum nu poate exista Crăciun fără venirea darnicului şi mult aşteptatului Mos Crăciun, am avut şi noi bucuria şi prilejul de a-l avea printre noi pe moş, oferindu-ne din desaga lui mare, cadouri şi multe dulciuri, căci…am fost cuminţi!

Mulţumim tuturor susţinătorilor ce ne-au ajuat ca această serbare să se poate desfăşura şi anul acesta într-un mod plăcut şi frumos.

 

LA MULȚI ANI!!!

Ianuș Marcelina, asistent social