Împreună aducem zâmbetul pe buze

În decursul ultimelor două luni beneficiarii Centrului nostru au avut posibilitatea de a se bucura de două momente surpriză pentru ei. Alături de partenerii noștri de la Asociația Kiwanis și sponsorii de la Mamprenoare am luminat chipurile copilașilor cu diferite daruri și anume ciorapi de iarnă, ghetuțe călduroase pentru sezonul rece, dulciuri și diferite materiale pentru școală.

La vederea celor primite copiii și-au exprimat entuziasmul și fericirea cu un ropot puternic de aplauze iar drept mulțumire au oferit sponsorilor noștri îmbrățișări calde și cântece voioase. Văzând bucuria și fericirea din ochii și chipul copiilor, atât echipa educativă cât și cei care au oferit darurile au rămas profund impresionați și mișcați de atmosfera creată, experimentând încă odată faptul că a dărui ne îmbogățește și edifică în același timp: ,,a dărui înseamnă a primi,,.

La această mare bucurie a copiilor au luat parte și părinții lor care au fost foarte mulțumiți și recunoscători pentru ajutorul oferit atât lor dar mai ales copiilor.

Mulțumim Domnului pentru providența cu care ne însoțește mereu și în același timp mulțumim și persoanelor cu suflet mare ce au făcut posibil momente diferite în viața copiilor noștri.