Bucurie și emoție la serbarea de sfârșit de an școlar a Centrului pentru Servicii Sociale

Atmosferă plină de bucurie și emoție a domnit astăzi, 12.06.2024, la Scoala Gimnazială nr 1 din Ciresoaia, unde a avut loc serbarea de sfârșit de an a copiilor din cadrul Centrului pentru servicii sociale ”Sf. Luigi Scrosoppi”, Cireșoaia. Copiii, îmbrăcați în straie de sărbătoare, au participat cu entuziasm, nerăbdători să își împărtășească talentul și bucuria cu cei dragi.

Copiii au recitat poezii emoționante și au interpretat cântece vesele, reușind să stârnească ropote de aplauze din partea publicului format din părinți, bunici, mătuși, invitați și personalul centrului.

Un moment solemn a fost cel al acordării diplomelor de participare a copiilor care au terminat clasa a IV-a și care nu vor mai fi prezenți la Centru în următorul an școlar. Diplomele reprezintă o recunoaștere a eforturilor depuse și a progresului înregistrat pe parcursul anului școlar.

Echipa educațională și doamnele voluntare au primit, la rândul lor, o mică atenție din partea coordonatorului centrului, ca simbol al aprecierii pentru dăruirea și profesionalismul de care au dat dovadă pe tot parcursul anului.

Serbarea s-a încheiat cu un moment emoționant, în care copiii au oferit câte o floare din hârtie floristică, confecționată în cadrul activităților de la Centru, mamelor, bunicilor și mătușilor prezente. Gestul lor a stârnit multă bucurie și mândrie în ochii celor dragi, consolidând legătura specială dintre copii și familiile lor.

Serbarea de sfârșit de an a fost un moment de bucurie și împărtășire a succeselor obținute de copiii din Centrul pentru Servicii Sociale. A fost o ocazie de a celebra perseverența, talentul și creativitatea micuților, dar și de a le mulțumi tuturor celor implicați în educația și sprijinirea lor.

Acest eveniment a demonstrat încă o dată că, prin dragoste, grijă și implicare, se pot obține rezultate remarcabile, oferindu-le copiilor șansa la un viitor mai bun.

Vă mulțumim copiii pentru că această serbare, care a fost pentru noi un motiv de bucurie și veselie!  Vă mulțumim că ne-ați încântat prin poezia, cântecul și dansul vostru, prin prospețimea și inocența voastră, prin spontaneitatea și sinceritatea voastră!

Mulțumim pe aceasta cale Primăriei Slănic Moldova și într-un mod special domnului Primar Gheorghe Baciu, care ne-a fost alături și a susținut activitatea Centrului atât financiar cât și prin prezența voluntarelor din cadrul Primăriei, a doamnei Ionica Bandrabur și a doamnei Ramona Ceangău, care au fost prezente datorită permisiunii dumnealui.

Mulțumim de asemenea doamnei Director Tudoreanu Laurenția Silvia atât pentru buna colaborare de care ne-am bucurat și în acest an școlar, cât și de posibilitatea de a putea realiza acest moment de serbare de sfârșit de an în cadrul Școlii Gimnaziale din Cireșoaia.

În acest ceas de vacanță, le dorim copiilor să se bucure de un timp cu multe beneficii și de o vacanță minunată cu prietenii, familia și noii cunoscuți. De asemenea le dorim ca în acest timp de relax să nu piardă cunoștințele acumulate cu mult efort și sârguință pe parcursul anului școlar.

Georgiana Bogătoiu și Echipa Educațională a Centrului