Dăruiește și primește

Pe la geamurile clasei se aud colinde și versuri lucrate cu multă trudă de copiii centrului nostru. Costumele pentru scenetă sunt deja pregătite, decorurile sunt gata și toată lumea așteaptă cu nerăbdare începerea serbării de Crăciun. Copiii se bucură din tot sufletul de acest eveniment și de rolul pe care trebuie să-l joace. Sunt fascinați de atmosfera creată în jur, de faptul că vor purta costume, că vor putea să vorbească la microfon și evident că se vor întâlni cu Moș Crăciun și nu numai.

Copiii s-au implicat foarte mult în prezentarea scenetei pregătite și au fost extraordinari în a o reprezenta, în a intra în rolurile personajelor avute știind că totul va fi filmat și fotografiat pentru ca apoi și părinții să se poată bucura de mesajul Nașterii pe care ei au vrut să-l trăiască iar mai apoi să-l și transmită. Bucuria a continuat să persiste datorită momentului surpriză venit din partea unui grup de voluntari ce au încântat inimile tuturor cu dansuri și colinde de voie bună. La final aceștia au oferit fiecărui copil o lucrare proprie realizată de ei înșiși alături și de alte dulciuri sau materiale pentru școală.

Atmostefa sărbătorii a luat amploare și mai mare când copiii l-au văzut pe Moș Crăciun și desaga lui cea mare plină de daruri pentru toți. Fiecare copil aștepta nerăbdător să-și audă numele strigat de către moșul, alergând de bucurie către el să-și ia darul mult așteptat de-a lungul anului. Pentru ca ziua să se termine la fel de plăcut, copiii au servit la final de program diferite delicatese de prăjituri, dulciuri, sucuri etc.

O mulțumire aparte o adresăm acelora care au făcut ca această sărbătoare să fie atât de minunată și specială pentru copiii noștri. Totodată ne îndreptăm atenția de mulțumire către toți colaboratorii, sponsorii și partenerii noștri care în decursul anului au făcut posibilă realizarea a diferite activități, ieșiri în aer liber, excursii alături de copiii centrului.

Tuturor vă dorim un an nou fericit, mai bun și mai prosper plin de vise și realizări.

Realizat :
Radu Marcelina, Mărtinaș Maria