Serbarea Primăverii

A venit primăvara, totul se întoarce la viață. Bucuria, speranța ne inundă sufletul și trezește în noi sentimente de recunoștință față de Dumnezeu, creatorul vieții și față de copiii care doresc să ne transmită un mesaj de bucurie și speranță.

Asemenea ghioceilor, primii vestitori ai primăverii, copiii Centrului de zi Sfântul Alois Scrosoppi, ne-au vestit sosirea Primăverii, vineri, 11 martie 2016, prin cântece, dans și o frumoasă scenetă. Mica serbare pregătită de copii pentru părinți, bunici, frați și surori a reușit să aducă în inima noastră, a celor prezenți, bucuria, speranța și nostalgia copilăriei.

Nimic nu-i mai de preț decât gingășia, simplitatea, puritatea, dragostea și dorul cu care copiii ne-au transmis că MAMA, ființa cea mai dragă, ocupă locul cel mai important în inima lor, indiferent de cum este ea sau indiferent de situația, locul în care s-ar afla.

Mulțumim Echipei de formare a Centrului pentru toată dăruirea cu care îi educă pe acești copii, considerați de sfântul Alois Scrosoppi ”prețioși ca pupila ochilor” și pentru care se merită să investim în dezvoltarea lor armonioasă.

O PRIMĂVARĂ ÎNSORITĂ!

Sr. Adriana Roca