Împreună să oferim bucurie şi speranţă

În cadrul proiectului,  Extinderea activităţilor sociale în cadrul Centrului de zi, s-a desfăşurat astăzi, 21 iulie 2016, activitatea: Împreună să oferim bucurie şi speranţă.

Această activitate a fost organizată împreună cu Primăria Slănic Moldova şi Şcoala Cireşoaia şi se încadrează în programul organizat de Primăria Slănic cu ocazia Zilelor Slănicului.

Scopul principal al acestei acţiuni este de a aduna nu numai copiii din Cireşoaia dar din toată zona Slănic şi a oferi lor o zi specială, plină de jocuri, dansuri şi alte momente cu adevărat surprinzătoare.

Animatorii noştri au ştiut să dea acestei zilei un ton vesel, plin de culoare, prietenie şi voie bună pentru cei peste o sută de copii prezenţi la petrecere.

Un eveniment festiv frumos organizat, cu implicarea mai multor instituţii este o adevărată bucurie nu numai pentru copii dar şi pentru părinţii şi bunicii care i-au însoţit şi au fost alături de fiii lor.

Această zi pare să fi readus în prim plan dragostea, afecţiunea, gustul de a sta împreună, de a crea noi relaţii şi prietenii şi, de ce nu, de a recrea ceea ce a fost distrus poate din invidie sau duşmănie.

Mulţumim animatorilor noştri din Cireşoaia şi celor care ne-au fost alături, în special Primăriei Slănic.

Sora Elisabeta Butnaru