„Nu putem schimba lumea, dar putem schimba lumea cuiva” – Kevin D. Hoy

Proiect realizat cu sprijinul Consiliului Județean Bacău
Proiect realizat cu sprijinul Consiliului Județean Bacău

Aşa cum am afirmat în cele scrise anterior în cadrul proiectului: Extinderea activităţilor sociale ale Centrului de Zi Cireşoaia, educaţia non formală este unul dintre valorile pe care le promovăm dintotdeauna. În acest sens, interesul nostru este legat de faptul că prin educaţie formăm generaţiile următoare, ajutăm la dezvoltarea  întregii ţări şi, implicit a noastră, a tuturor. Prin efortul şi implicarea întregii echipe a Centrului, a tinerilor voluntari şi prin grija Providenţei care lucrează prin semenii noştri de bunăvoinţă, reuşim să ne bucurăm de fiecare mică rază de speranţă pe care o observăm în ochii limpezi ai copiilor dornici să descopere lumea, dornici să viseze, dornici să fie precum eroii din desene animate pentru a dovedi lumii că pot realiza lucruri măreţe.

Copiii pasionaţi de joacă, teatru, pictură, de mediul înconjurător, copiii care caută afecţiune prin orice mijloc, sunt copiii noştri, cu reacţii şi visuri fireşti. Depinde de noi să îi sprijinim ca să ajungă acolo unde ei visează.

Mulţumim tuturor celor care ne susţin în această direcţie, precum şi părinţilor care colaborează şi înţeleg misiunea noastră. Împreună putem aduce o brumă de sens în universul multor copii şi familii, împreună avem puterea de a transforma lumea, îndepând cu persoana de lângă noi!

Sora Elisabeta Butnaru