Portret de voluntar: Elisabeta Radu

Oamenii frumoși creează frumusețe!

Elisabeta Radu este voluntara Centrului pentru Servicii Sociale „Sf. Luigi Scrosoppi”, încă din anul 2007.

 

Dna Elisabeta sau eroina de la clasa I, este acea persoană care alături de învățători le pune, la propriu, stiloul în mână copiilor. „Misiunea” ei este una nobilă și anume de ai iniția pe copii în arta cititului și a scrisului. Cu energia caracteristică găsește metode pentru toți copiii. Alături de ea lumea misterioasă a cifrelor și a literelor se dezvăluie și îi captivează pe copii.

Dar dna Elisabeta are resurse de creativitate nelimitate, nu doar cifrele și literele sunt instrumentele ei dar și acul, ața, foarfeca, hârtia, lipiciul cu care face magie. Îi învață pe copii frumusețea adusă în viața noastră de micile decorațiuni făurite de mâini harnice pentru diferite ocazii.

Asemenea dnei Anca disponibilitatea și dăruirea față de copii sunt un veșnic exemplu care ne inspiră să vrem să devenim adevărate instrumente în mâinile lui Dumnezeu.

Mulțumim pentru colaborare, ne bucurăm să vă avem printre noi și Dumnezeu să vă răsplătească și să vă dăruiască o viață plină de frumusețe, pace și multa sănătate.

Echipa Centrului pentru Servicii Sociale „Sf. Luigi Scrosoppi”