Mulțumim sponsorilor din Italia

Echipa Centrului pentru servicii sociale « Sf. Luigi Scrosoppi » din Cireșoaia, mulțumește Fondului de Binefacere a Băncii Intesa Sanpaolo pentru sprijinul primit prin intermediul proiectului  “Dopo COVID-19: una risposta educativa per i bambini in Romania – III annualità” – B/2023/0421

Cu o imensă recunoștință și bucurie, echipa Centrului pentru servicii sociale « Sf. Luigi Scrosoppi », din cadrul Congregaţiei Surorilor Providenţei, Cireșoaia- Slănic Moldova, dorește să exprime sincerele sale mulțumiri al Fondo di Beneficenza Intesa Sanpaolo pentru generoasa lor contribuție financiară. Suportul primit ne-a permis să achiziționăm produse de igienă esențiale pentru întreținerea centrului nostru, precum și alimente pentru a pregăti mese calde pentru copiii care îl frecventează.

Mulțumim sprijinului acordat de ”Fondo di Beneficenza” prin care am putut crea un spațiu sigur și primitor unde copiii se pot bucura de o masă caldă, de igienă adecvată și de o atmosferă plină de dragoste.

Produsele de igienă achiziționate ne permit să menținem Centrul nostru curat și igienizat, oferind copiilor un mediu sănătos și sigur în care să se dezvolte. Alimentele donate ne-au ajutat să pregătim mese nutritive și delicioase, care le oferă copiilor energia și nutrienții de care au nevoie pentru a crește și a se dezvolta armonios.

Au fost achiziționate și produse de igienă individuală pentru copii – pastă de dinți, periuțe de dinți, șervetele, săpunuri și alte produse necesare păstrării sănătății si însușirii deprinderilor de igienă personală. Asistenta noastră medicală a organizat sesiuni de educație sanitară prin care copiilor li s-a explicat importanta respectării normelor de igienă zilnice pentru menținerea sănătății. De asemenea, am oferit fiecărui copil o pastă de dinți și o periuță de dinți cadou, pentru a-i încuraja să mențină o igienă orală corespunzătoare.

Mulțumită acestui proiect am reușit să facem o reală diferență în viața copiilor ce frecventează Centrul nostru, oferindu-le posibilitatea unui viitor mai bun și pentru care suntem foarte bucuroși!

Cu stimă,
Sr. Mihaela și Echipa Centrului pentru servicii sociale « Sf. Luigi Scrosoppi », Cireșoaia