Campus de vară – „Vrăjitorul din Oz”

Campusul de vară, o ocazie bună pentru a crește în bucuria prieteniei cu cei din jur dar și moment de creștere umană și spirituală.
Pentru copiii de la Centrul Alois Scrosoppi Iași, campusul a fost moment prielnic de întâlnire și formare în dezvoltarea lor personală pe baza temelor propuse în cadrul poveștii și a momentului formativ de zi cu zi.

Jocurile și momentele distractive au contribuit la dezvoltarea spiritului de echipă și a spiritului de inițiativă, iar laboratoarele manuale le-au stimulat creativitatea și motricitatea în dobândirea încrederii în capacitățile proprii.

Prin rolul jucat în piesa de teatru copiii și-au îmbunătățit stima de sine și și-au însușit comportamente pozitive iar prin bansuri și cântece au exteriozat bucuria de a fi copil.

Pe lângă toate aceste activități copiii au avut parte de multe ieșiri în oraș și mici excursii prin zonele apropiate ale orașului.
Zilele de campus au prins o nuanță specială prin vizitele și activitățile realizate alături de partenerii noștri: Căminul de bătrâni Sf. Iosif, Asociația Afect și Centrul de plasament Bucium. Aceste momente au fos bune ocazii pentru a exersa empatia și înțelegerea celorlați.

Mulțumim colaboratorilor, partenerilor și voluntarilor ce ne-au fost alături în această frumoasă perioadă a campusului.

O vară minunată cu liniște și pace tuturor!

Realizat de echipa centrului de zi Alois Scrosoppi, Iași (29/07/2022)