Copiii de la Centrul “Sf. Luigi Scrosoppi” participă cu entuziasm la Maratonul „Legendele Nemirei” din Slănic Moldova

O zi plină de bucurie și spirit sportiv a avut loc sâmbătă, 6 Iulie 2024, la Slănic Moldova, unde a fost organizat Maratonul “Legendele Nemirei” 2024. La acest eveniment remarcabil au participat cu entuziasm și copiii de la Centrul pentru servicii sociale „Sf. Luigi Scrosoppi” din Cireșoaia, însoțiți de membrii echipei educaționale.

Pe lângă participarea Cros și Semimaraton a numeroșilor adulți, a fost organizată și cursa de alergare special dedicată copiilor, unde micii atleți au dat tot ce au avut mai bun. Evenimentul a reprezentat și o oportunitate excelentă de promovare a Centrului și de strângere de fonduri pentru finanțarea viitoarelor activități.

Standul amenajat de echipa Centrului pentru servicii sociale „Sf. Luigi Scrosoppi”,  a atras numeroși vizitatori, dornici să admire și să achiziționeze obiectele artizanale, siropurile din plante medicinale, brățările, colierele și alte creații realizate cu migală de către copii și echipa educațională.

Prin participarea la Maratonul “Legendele Nemirei” am reușit să ne implicăm activ în viața comunității locale, dar mai ales să oferim copiilor o experiență deosebită de socializare, de mișcare și satisfacția de a contribui la strângerea de fonduri pentru buna desfășurarea a activităților Centrului.

Efortul, dedicarea și entuziasmul copiilor au fost răsplătite cu medalii pentru participare, o dovadă a spiritului lor sportiv și a implicării active în cadrul evenimentului.

Organizatorii Maratonului „Legendele Nemirei” merită toate felicitările pentru inițiativa minunată de a include și copiii în această competiție, oferindu-le o experiență memorabilă și contribuind la promovarea valorilor sportive și a spiritului de echipă.

Mulțumim cu inima plină de recunoștință d.nei Anton Mihaela Elena (Gina, așa cum toți o cunoaștem) și tuturor organizatorilor Maratonului „Legendele Nemirei”, pentru sprijinul acordat și pentru că ne-ați oferit această oportunitate specială de a ne implica în viața comunității. Apreciem mult efortul dumneavoastră de a organiza un eveniment de o asemenea amploare și calitate și vă dorim mult succes pe viitor.

Întocmit de Asistent Social, Bogătoiu Georgiana